Verktyg

På dessa sidor ger vi tips på böcker, utbildningsmaterial, filmer, spel, webbsidor, forskningsresultat, metoder, koncept och annat som kan vara till hjälp när man vill utveckla sin undervisning inom hållbar utveckling. Vissa av tipsen har vi själva testat men inte alla. Det är upp till var och en att testa och bedöma vad som fungerar bra respektive mindre bra. Om du har omdömen om något av våra tips (positiva eller negativa) så kontakta oss gärna så försöker vi lägga ut dessa under tipsen. Skicka ett mail till mathias.sundin(a)biofuelregion.se. Du får även gärna kontakta oss om du har tips på andra verktyg som borde läggas upp på denna sida!

OBS! Denna sida är just nu under revidering och kommer att läggas ut i sin helhet under maj månad 2013. Tills vidare kan ni titta på vår gamla tipssida. Klicka här för att komma till den.

Klicka på bilderna nedan för att komma vidare!

På denna sida hittar man böcker, utbildningsmaterial och forskning. Sidan är uppdelad i skolans olika åldersnivåer. På filmsidan har vi lagt upp tips på filmer som har koppling till hållbar utveckling.
Det finns en hel del tidningar som har koppling till hållbar utveckling. På denna sida listar vi några av dem. På denna sida hittar du kompletta utbildningskoncept och metoder som kan användas för att utveckla lärandet för hållbar utveckling.
Här listar vi webbsidor som kan bidra med kunskap och inspiration till ert lärande inom hållbar utveckling. På denna sida hittar du information om de olika typer av fortbildningar som KNUT-projektet och våra samarbetsaktörer kan erbjuda.

Upp